Uitnodiging Jubileum 2017

IMG 1828

 

Op 10 juni 2017 vieren we het feit dat we als LFNL 35 jaar bestaan. We willen dit met de leden uit alle regio's(+ gezinsleden) vieren.

We willen dit doen in Elst op de geitenboerderij van de familie van der Toorn. De oude pruimenbongerd van deze boerderij biedt een prachtige gelegenheid om in een ongedwongen sfeer ons jubileum te vieren. Elst ligt redelijk centraal en is daardoor voor iedereen goed te bereiken .

Programma:

14.00-14.30 uur inloop met koffie/thee

14.30-15.30 uur lezing door Dr.Hans Lenstra die de resultaten van het Nordic goat DNA onderzoek zal presenteren. Geert Boink zal daarbij de inleiding verzorgen waarin hij de relatie tussen de Nordic goat groep en de Nederlandse landgeit in de huidige fokkerij en de aanleiding voor dit onderzoek zal toelichten.

15.30-16.00 uur opstarten gezamenlijke maaltijd(dieetwensen graag doorgeven!)

16.00 uur aanvang buitenbuffet met openingswoord door voorzitter Jaap Mekel

17.00 uur: Rond deze tijd worden op de boerderij de ca. 2000 geiten gemolken en mogen wij een blik in de stal werpen(denk aan schoon schoeisel).

18.00 – 19.30 afsluiting met koffie en toetje

We laten ons geheel verrassen door Antoin Buiting van www.buitenkok.com

Voorwaarde voor het kunnen organiseren van deze bijeenkomst is voldoende opkomst. Daarom hierbij de uitnodiging om uiterlijk 15 april via de mail te reageren naar Hans Scheltinga en daarbij opgave te doen van het aantal personen waarmee je naar deze jubileum-bijeenkomst wilt komen. Vermeldt daarbij ook uw lidcode!

We hopen op veel interesse voor deze bijeenkomst waar onder het genot van een hapje en drankje lekker bij gekletst kan worden en waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden.

Onkosten: Geen

Komt allen en meldt u uiterlijk 15 april aan. Vermeldt daarbij uw lidcode, het aantal personen waarmee u komt, uw telefoonnummer en het mailadres waarop u te bereiken bent. U kunt dit doen via het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres:
Geitenboerderij van de familie van der Toorn
Breedlersestraat 7
Elst