De Nederlandse Landgeit op facebook

 

Sinds kort bestaat er een facebookpagina over de Nederlandse Landgeit. Hierop kun je al je foto’s en stukjes kwijt. Iedereen die lid is van de LFNL en zijn of haar actuele zaken wil delen, vragen heeft of iets wil organiseren kan dit als bericht op de pagina laten plaatsen. Als je zelf geen facebook hebt, kun je de stukjes en foto’s ook naar mij mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik zorg er dan voor dat het binnen een week geplaatst wordt. Je kunt de pagina ook bekijken als je zelf niet op facebook zit. Dan krijg je wel een melding dat je moet inloggen of aanmelden, maar die kun je gewoon negeren want de pagina is openbaar.

Wel heb ik een controle ingebouwd. De beheerders van de pagina moeten de berichten eerst goedkeuren. Dit om te voorkomen dat er rare dingen van buitenaf geplaatst worden.

De bedoeling van deze pagina is dat hij gebruikt wordt voor en door de leden van de LFNL in het belang van het ras en het stamboek. Het bestuur wil graag een pagina maken die vanuit de vereniging beheerd wordt. Deze wordt ook met de website gekoppeld zodat de gegevens daar ook te vinden zullen zijn.

De pagina is te vinden onder @landgeitenfokkersclub of als je zoekt op google naar ‘facebook fokkersclub nederlandse landgeiten’.

Veel plezier ermee en we hopen op veel reacties, foto’s en filmpjes van lammetjes etc!!

Robert-Jan Prins
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.