Annuleren activiteiten

Annuleren activiteiten

In deze absurde lente, waarin nieuw leven de grond uit brult, lammeren worden geboren en tegelijkertijd de maatschappij lijkt stil te vallen worden we opgeroepen onze sociale contacten tot een minimum te beperken. Bijeenkomsten worden tot 1 juni door de overheid verboden.

In navolging hiervan worden alle geplande activiteiten als stallentochten, vergaderingen e.d. die zijn gepubliceerd op deze website of in “De Nederlandse Landgeit” tot 1 juni geannuleerd. Een rigoureuze maatregel, maar zeker nodig als we weten dat er ook onder onze leden al Corona-besmettingen zijn geconstateerd.

We willen er op dit moment nog niet op vooruitlopen wat deze crisis in kan houden voor de rest van dit seizoen met betrekking tot keuringen e.d. Het bestuur zal als daar aanleiding voor is rond 1 juni met mededelingen hieromtrent komen. Die zullen in de DNL van juni worden gepubliceerd.

Ik wens ieder veel sterkte in deze onzekere tijd. Probeer te genieten van al het moois wat er deze lente desondanks te bieden heeft!

Hartelijke groet, mede namens het dagelijks bestuur,

Albert van de Streek, voorzitter LFNL