ZooEasy / Stamboek

ZooEasy naar versie 2.4.00

De volgende items zijn nieuw/gewijzigd:

Aanpassingen t.b.v. mobiele apparaten

De applicatie is gebruiksvriendelijker gemaakt door zo min mogelijk gebruik te maken van functionaliteit die via toetsen als CTRL, ALT of SHIFT op het toetsenbord aangeroepen moet worden. Op mobiele apparaten zoals tablets kon deze functionaliteit daardoor niet worden aangeroepen.

In de stamboom is de optie verwijderd om met behulp van de CTRL-toets de details van een dier te kunnen weergeven. In plaats daarvan is een icoon geplaatst in de linkerbovenhoek van elk dier die in de stamboom getoond wordt om de detailgegevens op te vragen.

Daarnaast is de applicatie geschikt gemaakt voor het gebruik in de browsers Chrome en Safari.

Keurmeesters importeren

Middels de importfunctionaliteit van de uitslagen kunnen nu ook de keurmeesters geimporteerd worden. De specificaties voor het importbestand van de uitslagen is hiervoor aangepast.

Nieuwe taal: Italiaans

Dier detail en stamboom rapporten op (proef)stamboom.

Naast de bestaande mogelijkheden is de rapportagefunctionaliteit (stamboom rapporten) nu ook aan te roepen vanaf de (proef)stamboom in de linkerbovenhoek.

Bekend, niet opgelost probleem

In de browsers Chrome en Safari, op zowel desktopmachines als mobiele apparaten, worden sommige meldingen in nieuwe tabbladen getoond en werken de vervolgacties vanuit die tabbladen niet.